Modtag betaling med Swipp

En bedre forretning for små som store virksomheder og velgørende organisationer.

Enestående løsning – mange fordele

Swipp er den eneste betalingsløsning, hvor pengene går direkte fra kundens bankkonto og ind på din virksomheds konto. Det betyder ingen tidskrævende og fordyrende mellemled. Og det sikrer dig unikke forretningsfordele. Først og fremmest kan der være penge at spare på transaktionsgebyret.

 

Mobilnummer, kasseintegration, nethandel eller indsamling?
Hvad enten du har en webshop, driver en lille butik, en stor kæde eller arbejder for en velgørende organisation, så tilbyder Swipp en nem og sikker betalingsløsning, der passer til netop din virksomheds behov. Læs mere om de forskellige løsninger herunder.

 Swipp på nettet

Fordele for din virksomhed
Swipp Erhverv Nethandel betyder nem og sikker betaling på nettet. Betalingerne går nemlig direkte fra kundens konto til din virksomheds konto uden brug af betalingskort. Det giver lave transaktionsomkostninger. Samtidig kontrolleres kundens saldo automatisk ved betaling, og når kunden godkender beløbet, bliver det reserveret med det samme, så der er garanti for betalingen.

Så enkelt er det for kunderne
Som kunde slipper man for at finde kort frem og indtaste kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Med Swipp indtaster man blot sit mobilnummer ved betaling i Webshoppen og godkender beløbet i sin Swipp-app på mobilen.

 

Nethandel_swipp.jpg

Verifone

Swipp og Verifone

Swipp Erhverv Kasseintegration med kontaktløs betaling er den oplagte løsning for dig, der i forvejen har en betalingsterminal fra Verifone. Det eneste, det kræver, er nemlig en simpel softwareopdatering og en BLE-chip, som du selv kan sætte i betalingskortterminalen. Har du ikke en betalingskortterminal fra Verifone, men ønsker det, er alle nyere Verifone-terminaler klar til betaling med Swipp.

 

Så enkelt er det

Kunden vælger ”Betal” i sin Swipp-app og holder mobilen hen til betalingskortterminalen. Så er der kontakt, og beløbet kommer frem i kundens app. Kunden godkender med et swipp, og betalingen er gennemført.

03_verifone_v2.jpg (1)

Kasseintegration med Swipp

Swipp Erhverv Kasseintegration er en "Point of Sales"-løsning til dig, der ønsker Swipp integreret i butikkens kassesystem. Swipp har aftaler med de førende POS-leverandører, og der kommer hele tiden flere til. Din butik er med stor sandsynlighed allerede forberedt til Swipp.

 

Så enkelt er det

Kunden vælger ’Scan-selv-kode’ i sin Swipp-app på mobilen, ekspedienten ved kassen scanner QR-koden, hvorefter kunden modtager en push-besked med beløbet, som godkendes.

Hvis du vil læse mere, så download folderen her.

03_pos_system.png (1)

Swipp til mobilnummer

Swipp Erhverv Mobilnummer er den simple, enkeltstående løsning, der blot kræver, at din virksomhed har en mobil der modtager sms og en konto i et pengeinstitut, der understøtter Swipp.

 

Så enkelt er det

Når brugerne betaler, indtaster de virksomhedens mobilnummer samt beløb, og straks efter tikker pengene ind på din virksomheds konto. Din virksomhed modtager en sms, der ud over at bekræfte betalingen også indeholder information om dagens samlede Swipp-omsætning.

Vil du læse mere, så hent folderen her.

 

03_skilte_new.png

Fordele for din virksomhed

Lave transaktionsomkostninger

Pengene overføres direkte fra kundens konto til virksomhedens konto uden fordyrende mellemled.

Garanti for betalingen

Ved betaling kontrolleres med det samme, at beløbet er til rådighed på kundens konto.

Bedre service

Dine kunder kan frit vælge betalingsform og handle nemt og hurtigt via mobilen.

50.000 kr. beløbsgrænse

Dine kunder kan swippe helt op til 50.000 kr. pr. dag, hvilket tillader flere/større køb.

Ingen kort eller kontanter

Betaling med Swipp sparer dig og kunderne for håndtering af kort og kontanter.

Swipp Indsamling gør det nemmere at støtte din sag

Ethvert bidrag tæller, når du samler ind til et godt formål. De fleste danskere har altid mobilen på sig og kan med Swipp nemt støtte din sag.

Med Swipps lave transaktionsomkostninger går der lidt mere til din hjertesag.

Hvis du vil læse mere, så download folderen her.

03indsamling.png (1)